Sauna- ja kylpyhuoneremontit Oulun seudulla

Yhteystiedot
Vasara-ikoni

Avillo Rakennus toteuttaa sauna- ja kylpyhuoneremontteja Oulun seudulla pitkällä kokemuksella. Teemme kylpyhuoneremontit vahvalla ammattitaidolla, laadukkaita materiaalivalintoja käyttäen.


LVISA-puolella käytämme tarkkaan valittuja yhteistyökumppaneitamme, jotta voimme toteuttaa sinulle täysin valmiin paketin. Tilaa meiltä näyttävä ja toimiva kokonaisuus, jossa hinta-laatusuhde on kohdallaan!

Kaikki yhteystietomme

Saunaremontit

Otsikon alleviivaus

Saunaremontissa voidaan vaihtaa esimerkiksi vain lauteet tai uusia kaikki lattiasta kattoon. Saunaremonttimme voidaan toteuttaa erikseen tai kylpyhuoneremontin yhteydessä. 

Olipa kyse minkä kokoisesta remontista tahansa, on se tärkeää aloittaa suunnittelulla. Me tulemme tarvittaessa paikan päälle kartoittamaan tilannetta ja tekemään yhdessä kanssasi sopivan suunnitelman. Kun asioit meidän kanssamme saat koko paketin samasta osoitteesta, suunnittelusta viimeisiin silauksiin saakka.

Tutustu kuvagalleriassa työmme jälkeen

Kylpyhuoneremontit

Otsikon alleviivaus

Kylpyhuone on tila, jonka täytyy ennen kaikkea olla käytännöllinen. Toisinaan kylpyhuoneesta halutaan myös tehdä mukava paikka rentoutumiseen. Parhaimmillaan voit tehdä kylpyhuoneesta todellisen kotikylpylän, joka yhdistyy sulavasti saunatiloihin.

Kylpyhuoneremontit ja märkätilojen saneeraukset vaativat tekijältä paljon osaamista. Märkätilojen saneeraukset kannattaakin aina jättää kokeneen ammattilaiset tehtäväksi. Me suunnittelemme yhdessä kanssasi kylpyhuoneen, joka palvelee parhaiten käyttäjäänsä, eli sinua.

Teemme myös huoneistoremontit

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Otsikon alleviivaus

Ota yhteyttä Avillo Rakennukseen ja pyydä tarjous sauna- ja kylpyhuoneremontillesi Oulun seudulla. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä yhteydenottolomakkeella!

* Pakolliset kentät

Sähköpostitse